home Liebhaveri – salg af unikke boliger

Når din bolig skiller sig ud fra mængden

Hvad er en liebhaverbolig?

En bolig behøver ikke være dyr for at være en liebhaverbolig, selvom det ofte hænger sådan sammen. Men liebhaveri kan ikke alene defineres ud fra prisen, da der er store geografiske forskelle på huspriserne.

I nogle dele af landet kan en villa til 2,5 millioner kr. være en liebhaverbolig, mens det andre steder slet ikke er muligt at finde et hus til den pris. I stedet for at fokusere på prisen, fokuserer vi på, om din bolig skiller sig ud fra mængden i dit lokalområde. 

For os i home betyder ’liebhaveri’ som regel boliger med en særlig god beliggenhed, en særlig arkitektur, en unik historie - og i det hele taget et særpræg, ’sjæl’ eller en særlig eksklusivitet. Det handler altså om, at boligen er unik. Om at den er speciel – noget enestående, som dog ikke nødvendigvis kan gøres op i penge.

Strandvejsvilla, nedlagt landsted, herskabslejlighed, sommerhus i vandkanten eller skovbrynet, gammel vand- eller vindmølle, hesteejendom, arkitekttegnet hus, nyopført ejerlejlighed på havnefront, palæ i oprindelig stand der trænger til en kærlig hånd… Ja, kært barn kan have mange navne, når det kommer til, hvad en liebhaverbolig egentlig er og kan være. Men vigtigst af alt; din lokale home ejendomsmægler er naturligvis ikke i tvivl, når han eller hun ser en ’ægte’ liebhaverbolig.

Boligsalg med mulighed for diskretion

Diskretion er en dyd, siger man. Og det er vi helt enige i. Ikke mindst, når det kommer til salg af liebhaverboliger. Vi kan sælge din bolig i al hemmelighed, hvis du ønsker det.

Vi har fuld forståelse for, at du kan have et ønske om at sælge din bolig uden for meget opmærksomhed - fra andet end interesserede købere. For det er de færreste, der er så vilde med at ’flashe’, hvordan de bor, eller at der er sket ændringer i deres liv.

Så er et diskret salg, det helt rigtige – selv om det stiller større krav til os som mæglere at sælge din bolig uden markedsføring. Din bolig bliver selvfølgelig oprettet, behandlet og kvalitetssikret helt som ved et traditionelt salg, men bare ikke annonceret i avisen og på nettet. I stedet søger din lokale home liebhavermægler efter den rette køber til lige præcis din bolig i vores omfattende køberkartotek.

Dette hænger også godt sammen med vores råd til boligsøgende om, at de altid bør skrive sig op i mæglernes køberkartotek, for at høre om alle boliger, der kommer til salg.

Salget er tilpasset til dine behov

Hos os i home er salget af din liebhaverbolig altid skræddersyet efter dine ønsker, behov og tidshorisont

Det handler om at lægge den rigtige strategi og finde den rigtige køber i samråd med dig - og om at få handlen i hus til din tilfredshed. Din home liebhavermægler er selvfølgelig med dig hele vejen.

I home har vi et omfattende netværk af mæglere med gode kontakter til købere både i Danmark og i udlandet. Og samtidig har vi den lokale styrke, fordi vi er tæt på dig og din bolig og kan reagere hurtigt og fleksibelt, når der er behov for det.

Uanset om du ønsker diskretion eller maksimal eksponering af din bolig, så ved vi hos home, hvordan det skal gribes an, og vi sørger for, at du som boligsælger føler dig tryg hele vejen igennem.

Kontakt din lokale home ejendomsmægler og hør mere - helt uforpligtende og diskret - hvis du ønsker et boligsalg i særklasse.

Hvad er dit hjem værd?

Få svaret med en gratis og uforpligtende salgsvurdering