Salg og udlejning af boligprojekter med home Projekt

Når det gælder projektsalg eller udlejning af boligprojekter, er home en erfaren samarbejdspartner

Ejendomsmægler med kendskab til marked og kunder
Igennem flere år har vi solgt og udlejet boligprojekter i samarbejde med entreprenører og projektudviklere i hele landet. Ejendomsmæglerne hos home har et grundigt kendskab til nærområdet samt boligkøbernes behov. Som samarbejdspartnere kan vi derfor finde de rigtige købere eller lejere til boligprojektet, og vi kan hjælpe med input til de ønsker og krav, kunderne har. Således kan projektet udvikles, så det passer til behovet på boligmarkedet.

Stærk markedsføring af projektsalg og udlejning
Vi viser boligprojekter til salg og leje på home.dk, som er en af Danmarks mest besøgte boligsites. Her har vi lavet et separat område, hvor nye boligprojekter præsenteres for de mange besøgende. Projekterne optræder desuden i søgninger, hvor hver enkelt bolig bliver præsenteret med deres egne præsentationssider samt en uddybende beskrivelse af projektet. Vi har også et selvstændigt koncept for projektsalg med annoncering, brochuremateriale, skilte mv.

Et stærkt landsdækkende netværk
Netværket mellem homes boligforretninger og Danske Bank betyder, at vi kan finde købere eller lejere til boligprojekterne i hele landet. Samtidigt har vi adgang til kompetence og ekspertise inden for rådgivning, salg og finansiering.

Kontakt vores ejendomsmæglere for en uforpligtende dialog om salg eller udlejning af dit boligprojekt.

Aktuelle projekter

...til salg og leje

Se projekter