Salg af sommerhus

Specialister i salg af sommerhuse i hele Danmark.

Vi er klar til at hjælpe dig med hele processen. Det starter med et gratis og uforpligtende møde mellem dig og din lokale home ejendomsmægler. På mødet vurderer vi dit sommerhus, og ser på flere forskellige faktorer af betydning for salget – blandt andet sommerhusets stand og beliggenhed, prisniveauet og andre sommerhuse til salg i området. Vi drøfter også dine forventninger til salget.

Når du vælger os til at sælge dit sommerhus, lægger vi vægt på at fremhæve de fordele og kvaliteter, du ønsker at vise frem ved huset og dets omgivelser. Samtidig udnytter vi vores ekspertise på det lokale sommerhusmarked for at sikre en effektiv salgsproces og opnå den bedst mulige salgspris.

Salget af dit sommerhus planlægges med udgangspunkt i dine behov. Vi er opmærksomme på, at du måske har brug for at bruge huset selv eller har udlejning i visse perioder, og vi respekterer dette i planlægningen af fremvisninger.

Hos home kender vi både sommerhusområderne og de aktuelle købertyper. Det er et godt udgangspunkt for en realistisk vurdering og for at vide, hvor vi skal markedsføre boligen for at få den solgt.

Det kræver noget ekstra at markedsføre dit sommerhus de rigtige steder, for ofte finder vi køberen langt væk fra, hvor sommerhuset ligger. Her drager vi nytte af vores tætte samarbejde med de andre home-forretninger, og med vores målrettede og effektive home Online Markedsføring, finder vi aktivt køberne på de sociale medier og digitale medier.

Vi søger også i vores lokale og landsdækkende køberkartotek for at se, om vi allerede har en køber klar til netop dit sommerhus. Nogle gange lykkedes det at finde køberen, inden vi når at annoncere det til salg.

Når vi har fundet en køber, tilbyder vi kunden hjælp med finansieringen. Her er der heldigvis gode muligheder, da mange købere kan låne i deres friværdi og som udgangspunkt helt op til 75 % i realkreditlån. Det sker i samarbejde med Danske Bank og Realkredit Danmark, som har flere attraktive finansieringsmuligheder.

Vi glæder os til at tale med dig, om dine planer for et sommerhussalg.

Hvad er dit sommerhus værd?

Få svaret med en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Kontakt os

Din lokale home ejendomsmægler er klar til at hjælpe dig

Søg ejendomsmægler