Salg af bolig

Kom godt hjem med dit boligsalg

En god start på dit boligsalg er at få et overblik over dine muligheder. Og overblik starter med viden. Din lokale home mægler kender alle de boliger, der er til salg i dit lokalområde. Vi ved, hvad der optager de fleste boligejere og vigtigst af alt: Vi ved, hvad din bolig bliver solgt til på dagens boligmarked. Og det er både uforpligtende og gratis at blive klogere.

Der er flere ting, der har betydning for din boligs pris. Dit hjems stand og beliggenhed skal prissættes, og prisniveauet bør matche markedet. Derfor viser vi dig dit lokalområdes prisudvikling og liggetider og ser på de boliger, som er til salg i området, som ligner din. Det giver et godt billede af, hvad du kan forvente dig.

Een ting er boligmarkedet, en anden er dine forventninger til salget. Har du særlige ønsker til overtagelsesdato, prisniveau eller planlægning, kan vi svare på, hvad det har af betydning for dit salg: Er der købere? Hvor lang tid tager salget? Hvilken vej går markedet? Og så vil vi gerne høre, hvad der gør din bolig særlig, og hvad den har at byde på for en fremtidig køber. Det ved ingen bedre end du.

Din lokale home mægler er en del af home ejendomsmæglerkæde, som er landsdækkende og en af de største mæglerkæder i Danmark. Det betyder, at du som kunde altid har adgang til de bedste værktøjer på markedet, uanset hvor i landet du befinder dig. Det betyder også, at du har styr på, hvordan det går med dit salg ned til mindste detalje.

Hvert år er der 900.000 danskere, der flytter, og mange af dem er kunder hos home. Derfor kender vi både vejen du bor på og vejen til et godt salg. Vi sørger for en tryg oplevelse for dig og din køber, og når vi lover dig en ordentlig handel, så holder vi det. Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig trygt igennem den forandring, du står midt i, så du kommer godt hjem.

Når du bestiller en vurdering, får du både en række indsigter om dit lokale boligmarked og en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Bestil den herunder.


NB! En gratis salgsvurdering er en ydelse, vi tilbyder dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også vurderinger til andre formål, eksempelvis til familieoverdragelse eller belåning. Vilkårene aftales med din ejendomsmægler, inden vurderingen foretages.

Hvad er dit hjem værd?

Få svaret med en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Kontakt os

Din lokale home ejendomsmægler er klar til at hjælpe dig

Søg ejendomsmægler